søndag den 26. april 2015

Så er version 1.3 af 'Jeg elsker mad'-appen udgivet

Jeg elsker mad-bloggen gennemgik en større opdatering hen over sommeren 2014, hvor hele sitet blev flyttet over på WordPress. Samtidig blev alle opskrifterne ændret til at benytte et langt bedre format, enkelte fik rettet teksten og mange fik bedre billeder.

Opdateringen
Derfor er app'en også blevet opdateret, så den nu har alle de opdaterede opskrifter (version 1.3).
Generelt vil i opleve at billederne står bedre, der er flere opskrifter og der er langt færre fejl i opskrifterne (pga. den forberede overførsel til app'ens database som ændringen også medfører).

Da enkelte opskrifter også er blevet flyttet (de har fået en ny url), kan det betyde at enkelte favoritter forsvinder fra listen.

Samtidig er den automatiske opdatering af opskrifter slået til igen (jeg slog det fra på serveren da bloggen skiftede til Wordpress).

App'en har også fået et lidt længere navn, så den nu hedder 'Jeg elsker mad - opskrifter' og bedre beskriver hvad den indeholder.

Næste gang
Den næste opdatering vil højst sandsynligt være en ændring af layoutet og opdateret grafiks udtryk så det svarer til det på bloggen.

Downloads
Ifølge Google så er app'en blevet downloadet næsten 500 gange (og er installeret på 176 telefoner). Forhåbentlig kan denne opdatering være den der sender os over grænsen :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar